Beschrijving

DOOR DE VELE AANVRAGEN IS HET NIET MEER MOGELIJK EEN BEZICHTIGING AAN TE VRAGEN VOOR DEZE WONING. AANVRAGEN WORDEN NIET MEER IN BEHANDELING GENOMEN.

Gelegen aan de rand van Weiteveen en het natuurgebied “Bargerveen” staat deze vrijstaande woning  met garage/schuur op een royaal perceel van 1.485 m². Deze knusse woning is gebouwd in 1950 en voorzien van 4 slaapkamers, een vrijstaande stenen schuur met daarin garage, werkplaats en berging voor tuingereedschap. Een leuk detail zijn de ouderwetse paneeldeuren die nog in de gehele woning aanwezig zijn. De royale achtertuin leent zich voor verschillende doeleinden en sluit direct aan op het natuurgebied.

Indeling

Hal met meterkast, trapopgang en toegang tot de slaapkamer. Woonkamer met voorraadkast en toegang tot de kelder, gesloten keuken, bijkeuken met cv-ketel en aansluitingen voor wasmachine en droger en toegang tot het toilet.

Eerste verdieping

Overloop met meerdere vaste kasten, 3 slaapkamers en een badkamer welke voorzien is van een toilet, bad/douche, wastafel en designradiator.

Tweede verdieping

Via een vlizotrap is de zolderberging bereikbaar

Tuin

Achter de woning staat een vrijstaande stenen schuur met daarin de garage (met smeerkelder), werkplaats met krachtstroom aansluiting en aan de achterkant een berging voor tuingereedschap en een terras. De achtertuin is momenteel geheel gazon en opslag van brandhout, maar het houden van kleinvee, zoals kippen, geitjes of schapen behoort hier zeker tot de mogelijkheden. De tuin grenst direct aan het natuurgebied Bargerveen met zijn prachtige flora en fauna. Dit gebied is 2.100 ha groot en hier kan je naar hartenlust wandelen, fietsen en van de natuur en rust genieten. In Weiteveen staat de grootste schaapskooi van Europa met ruim 1.000 schapen.

Bijzonderheden

- Bouwjaar 1950
- De kavel is groot 1.485 m² 
- Woonoppervlakte circa 108 m2 en inhoud van 417 m3
- In totaal 4 slaapkamers, waarvan één op de begane grond
- Woonkamer met prachtig uitzicht
- In de gehele woning zitten de bij deze woning horende paneeldeuren
- De woning is voorzien van dakisolatie en grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing
- Onlangs zijn kozijnen aan de voorkant van de woning vervangen door kunststof kozijnen met HR++ glas
- Verwarming middels cv-ketel (Remeha 2009, eigendom) en 2 houtkachels
- het is een knusse jaren 50 woning met zijn eigen uitstraling en indeling.
- Voorschot gas- en stroomverbruik van 85 euro per maand
- Intern dient de woning gemoderniseerd te worden
- Vrijstaande stenen schuur met garage, werkplaats en berging
- Royale achtertuin met vele mogelijkheden en direct aansluitend aan het natuurgebied.

Kenmerken