Beschrijving

Aan de Ir. Biewengaweg in Weiteveen, met het natuurgebied “Bargerveen” bijna in de achtertuin, staat deze vrijstaande en levensloopbestendige woning op een leuk hoekperceel van 479 m². De woning is voorzien van slaap- en badkamer op de begane grond, 3 slaapkamers en douche op de 1e verdieping, een aangebouwde veranda, carport, hobbykas en vrijstaande schuurruimtes. De woning is gebouwd in 1964 en ca. 5 jaar geleden voorzien van nieuwe dakpannen, kunststof boeien en goten en gedeeltelijk kunststof kozijnen, ook zijn de buitenmuren na-geïsoleerd. Intern dient de woning gemoderniseerd te worden.

Indeling

Hal met trapopgang meterkast en toegang tot de kelder. L-vormige woonkamer met royale erker, gesloten keuken. Slaapkamer, badkamer, bijkeuken met achteringang, veranda.

Eerste verdieping

Overloop, 3 slaapkamers, eenvoudige douche met toilet

Tweede verdieping

Bereikbaar via vlizotrap. Geïsoleerde bergzolder met cv-opstelling.

Bijzonderheden

Bouwjaar woning 1964
De woning heeft een woonoppervlakte van 126 m² en inhoud van 441 m³
De woonkamer is voorzien van een erker, met ruim uitzicht
Slaap- en badkamer op de begane grond
3 slaapkamers en douche op de 1e verdieping
Intern dient de woning gemoderniseerd te worden
Ca. 5 jaar geleden zijn de dakpannen vervangen, is het dak van binnenuit geïsoleerd en zijn nieuwe kunststof goten en boeien aangebracht
De buitenmuren zijn na-geïsoleerd en er zijn overwegend kunststof kozijnen met HR++ glas
Verwarming middels een Remeha cv-ketel (2012, eigendom)
Het natuurgebied “Bargerveen” met de grootste schaapskooi van Europa en het bijbehorende restaurant ligt bijna in de achtertuin. Vele wandel- en fietspaden zijn hier aanwezig, hier kunt u echt van het natuurlandschap genieten
Weiteveen is een dorp in opkomst en wordt steeds meer een trekpleister voor vele natuurliefhebbers die van heinde en ver komen.
In Weiteveen zelf is een klein winkelbestand maar Klazienaveen en Emmen zijn binnen enkele autominuten bereikbaar, met grote winkelbestanden en vele voorzieningen.
Deze woning is per 1 oktober 2021 te aanvaarden.

Kenmerken