Beschrijving

De laatste nieuwbouwwoning van plan Kienstobbe in Weiteveen is nog te koop. Het betreft een zeer royale vrijstaande woning, type herenhuis met aangebouwde bijkeuken en garage op een royaal perceel van 578 m². Deze woning zal het aangezicht van Weiteveen worden. 

De woning wordt volledig geïsoleerd en voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas, de royale L-vormige woonkamer meet 40 m² en er zijn 4 royale slaapkamers aanwezig, de 2e verdieping is met een vaste trap bereikbaar met een mogelijkheid voor een 5e slaapkamer. De woning wordt energiezuinig/energieneutraal gebouwd en in combinatie met een luchtwarmtepomp en zonnepanelen voldoet deze woning aan de nieuwste eisen van het bouwbesluit. Zowel de begane grond als de 1e verdieping worden verwarmd door vloerverwarming. 

Binnenkort wordt gestart met de bouw, tot dan heeft u nog kans uw eigen wensen kenbaar te maken. Wilt u dat ook graag, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, dan kunt u dit jaar nog in uw nieuwe woning zitten.  Dit is uw laatste kans, pak deze snel om teleurstellingen te voorkomen dat u te laat bent.

Indeling

Entree, hal met toilet, meterkast en trapopgang. Royale L-vormige woonkamer met tuindeuren, open keuken, bijkeuken, garage.

Eerste verdieping

Overloop met techniek ruimte, 4 ruime slaapkamers ( 16, 12,5, 12 en 12 m²), badkamer.

Tweede verdieping

Bereikbaar via vaste trap. Royale zolderberging met mogelijkheid voor 5e slaapkamer.

Bijzonderheden

Deze woning wordt "Vrij Op Naam" (von) verkocht, dat houdt in dat alle kosten  in het koopbedrag verwerkt zijn. De verkoper neemt onder andere de kosten van de overdracht en de notariskosten voor zijn rekening. De kosten voor het opmaken van je hypotheekakte vallen hier niet onder, die komen altijd voor rekening van de koper. Het grootste verschil is uiteindelijk de kosten die de koper maakt tegenover de kosten die de verkoper maakt, het verschil bedraagt veelal zo’n 3%.
De woningen worden gebouwd met Bouwgarant Garantie- en Waarborgregeling.

De woning wordt opgeleverd EXCLUSIEF sanitair en tegelwerken en EXCLUSIEF keukenopstelling. In overleg met het bouwbedrijf kunt u tegen meerprijs deze werkzaamheden uit laten voeren.

Bouwjaar 2021
Perceel groot 578 m²
Inhoud ca. 880 m³, woonoppervlakte ca. 168 m²
Aangebouwde garage en bijkeuken
De woning wordt volledig geïsoleerd en verwarmd middels een lucht/warmte pomp
Kunststof kozijnen en deuren met HR++ glas
Royale L-vormige woonkamer met groots uitzicht
4 royale slaapkamers met mogelijkheid voor een 5e slaapkamer op de 2e verdieping
Zonnepanelen in combinatie met lucht/warmtepomp
Mogelijkheid nog aanwezig om eigen inbreng te doen zolang er nog niet begonnen is met de bouw
Weiteveen heeft een klein winkelbestand maar Klazienaveen en Emmen snel bereikbaar (5 en 15 minuten)
Natuurgebied Bargerveen op loopafstand bereikbaar (2.100 ha groot) met wandel- en fietsmogelijkheden.
Ook snelle aansluiting op A37 richting Zwolle en Duitsland.

Kenmerken