Beschrijving

Bijna 2 ha. eigen grond, een oprijlaan met toegangshek, twee woningen, twee garages, een werkplaats, een grote loods met separaat een inpandige keuken en een atelier, een tuinhuis, opslagruimte, een vrijstaand kantoorgebouw, een grote vogel- en kippenhok, een binnentuin, caravanstalling, paardenstal in Westernstijl met 3 paardenboxen, een vuur- en barbecue plaats , twee paardenweiden en een eigen bos. Wat wilt u nog meer ???????

Vlak over de grens bij Nieuw Schoonebeek staat dit gigantische landgoed dat voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Enkele suggesties zijn het trainen van paarden, hondendressuur, een eigen bedrijf, bed and breakfast, camping/camperplaats, eventueel een parenclub.
Het grondstuk en de gebouwen zijn voorzien van allerlei technische snufjes, zoals videobewaking, een meldsystemen bij o.a. het elektrische toegangshek, LAN- & WLAN netwerken, telefooncentrale en intercom, snelle Internetverbinding via UMTS, LTE en satelliet, elektrisch bedienbare deuren, poorten en jaloezieën, sloten met vingerafdruksensor, een master-sleutel systeem en automatische buitenverlichting.

De hoofdwoning, het gastenverblijf en het atelier zijn door middel van brede gangen met elkaar verbonden. De woongedeeltes zijn voorzien van een eigen verwarmingsketel (2002).  Er moeten enige opknapwerkzaamheden gedaan worden.

Bijzonderheden

In Duitsland is het gewoon dat de koper de makelaar betaalt, de kosten daarvan zijn 5% van de koopsom.

Kenmerken