Beschrijving

Zoekt u een betaalbare, vrijstaande woning met een royaal perceel op een mooie en groene locatie in het centrum van het dorp? En waar u ook nog eens geheel uw eigen draai aan kunt geven? Kom dan eens kijken aan de Havenstraat in Erica. Hier wordt deze vrijstaande woning met een perceel van 1.275 m² aangeboden. 

De woning is voorzien van 4 slaapkamers, waarvan 2 ruime slaapkamers en een badkamer op de begane grond.  Vanuit een ruime entree hal komt u in een verrassende woonkamer met opkamer. Via de woonkamer is een fijne keuken bereikbaar, en voorzien van divers inbouwapparatuur met onder andere een vaatwasmachine.  
De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1930, en later aan de zijkant uitgebouwd. Dit alles geeft verassend veel ruimte in de woning, wat u van buitenaf niet zomaar verwacht. De woning leent zich er technisch voor om een andere indeling op de begane grond eenvoudig te realiseren. 
Kortom, een woning met mogelijkheden. 

De ruime tuin is rondom de woning gelegen waarbij de achtertuin is gesitueerd op het zuidwesten en daarmee een uitstekende zonligging heeft.  
Er zijn verschillende bijgebouwen, zoals een stenen berging en een houten garage met een eigen ruime oprij pad. 
Het persceel leent zich uitstekend voor verdere aanleg en ontwikkeling van een prachtige- en functionele tuin. Zoals het realiseren van bijvoorbeeld extra opstal en/of vrije-tijds voorzieningen. 
Over voorzieningen gesproken. Deze zijn bijna allemaal op loopafstand voor de bewoners van deze woning bereikbaar.

Indeling

Indeling:
Begane grond: Hal, woonkamer met opkamer, keuken v.v. inbouwapparatuur, badkamer, ruime tussenhal met vaste trap naar 1e verdieping, ruime slaapkamer, toilet, slaapkamer met vaste kasten.

Eerste verdieping

1e verdieping: Overloop, 2 slaapkamers met veel bergruimte.

Bijzonderheden

Bijzonderheden:
Bouwjaar 1930
Perceel groot 1.275 m² eigen grond
2 slaapkamers en badkamer op de begane grond
2 slaapkamers op de 1e verdieping
Verwarming middels gaskachels, warm watervoorziening via geiser 
Indeling eenvoudig te wijzigen
Royale overkapping met toegang tot de stenen schuur
Houten garage en hobbykas aanwezig
Voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s aanwezig
Woning dient gemoderniseerd en beter geïsoleerd te worden.
In Erica zijn verschillende voorzieningen aanwezig, zoals klein winkelcentrum, verwarmd openlucht zwembad, sportvelden en sporthal zijn op loopafstand en niet te vergeten een rijk verenigingsleven.
Emmen is binnen 10 autominuten bereikbaar, net zoals de aansluiting op de A37

Kenmerken