Beschrijving

Op zichtlocatie op het bedrijventerrein De Pollux in Klazienaveen bieden wij dit uitstekend onderhouden, multifunctionele bedrijfscomplex te huur aan. Het complex bestaat uit 3 winkelruimtes op de begane grond en winkelruimte/showroom op de 1e verdieping. De 1e verdieping is zowel bereikbaar via een royale trappartij als met een lift. Beide etages zijn voorzien van verwarming en toiletgroepen. Er is parkeergelegenheid voor ca. 50 auto’s.
Op doordeweekse dagen rijden er ca. 14.000 auto’s tussen Klazienaveen en Emmen, het object staat daardoor op een prima zichtlocatie. Tevens is er een directe aansluiting op de A37 richting Hoogeveen/Zwolle en richting Duitsland.

Indeling:
Begane grond: 
Winkelruimtes van 200 m², 240 m², 360 m² en 300 m² en een trapopgang en lift naar de 1e verdieping. Elke winkelruimte is voorzien van een achteringang, toilet en keukenblokje.

1e verdieping: 
Ca. 480 m² winkelruimte met toiletgroep.


Opleveringsniveau 
Het object zal in de huidige staat worden opgeleverd, met de volgende voorzieningen: 
- vloerbedekking 
- scheidingswanden 
- systeemplafond met verlichting 
- eigen toiletgroep op elke verdieping
-verwarmingsinstallatie 
- lift 
- brandmeldinstallatie 
- inbraakalarm 


Huurvoorwaarden 
Huurovereenkomst conform model ROZ met aanvullingen verhuurder 
Huurperiode: 5 jaar 
Verlenging: met telkens 5 jaar 
Opzegtermijn: 12 maanden 
Huurbetaling: per maand bij vooruitbetaling 
Huurprijs indexering: jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van het CPI alle huishoudens (2015=100) 
Zekerheidsstelling: een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten vermeerderd met de BTW 

BTW 
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste verhuur. Indien huurder geen BTW-belaste prestaties verricht is BTW-vrije verhuur bespreekbaar. De huurprijs zal dan worden verhoogd met BTW-compensatie.

Kenmerken